Coca mallorquina de pebres torrats/pimientos asados

#Masas, panes y repostería 02 octubre 2018



Bona tarda!/Buenas tardes!


Avui vinc parlant en la meva llengua materna... i amb una recepta que em va enamorar des de la primera vegada que la vaig veure a una pastisseria del centre de Palma de Mallorca..../  Hoy os traigo una coca que me enamoró desde la primera vez que la vi en una panadería del centro de Palma de Mallorca.


Sempre vaig a la cerca de novetats, i com no aquella vegada vaig comprar un trosset d'aquella coca... quina cosa més bona per l'amor de tots els Sants...


com es fa? Molt fàcil:  torreu tres pebres vermells grans al forn  a 200 graus uns 30-45 minuts i deixeu-los refredar amb el forn tancat per a que la pell es separe i es puga treure amb facilitat.... feu tires i barrejeu-les amb all a trossets i orenga./ Cómo se hace? Asando los pimientos al horno y dejandolos enfriar dentro para que se puedan pelar fácilmente. Haced tiras y mezcladlas con ajo a trocitos y orégano.


Mentres torreu els pebres pasteu i estireu en llanda la coca ...jo he fet la de verdures del llibre verd de Tm5 amb farina integral de blat.../ Mientras se asan los pimientos se amasa una coca, yo he hecho la de verduras del libro verde de Tm5.


Disposeu les tires de pebre al.lineades sobre la pasta i un rag d'oli d'oliva i al forn a 180 graus uns vint minuts.../ Colocad las tiras de pimiento alineadas sobre la masa, añadid un hilo de aceite de oliva,  y al horno a 180 grados unos veinte minutos.


Bon appetit!